Category Archives: Snel geld

Snel geld lenen

Snel geld lenen, is dit mogelijk? Er zijn genoeg vragen hierover omdat het voor veel mensen onduidelijk is of dit wel tot de mogelijkheden behoort. Er zijn ook genoeg redenen te bedenken waarom mensen dit graag willen. Maar wat is het BKR? En hoe is het dan mogelijk om snel geld te lenen zonder BKR?… Read More »

Minilening

Veel mensen vragen zich af wat een minilening nou is. Wat is de duur van zo’n lening, en aan wat voor bedrag moet ik denken? Wat houdt een minilening nou precies in? Hieronder zal het principe minilening uitgelegd worden. Een minilening is eigenlijk precies wat de naam doet vermoeden namelijk. Wat is een minilening? Een… Read More »

Geld nodig

Heb je dringend geld nodig vanwege bijvoorbeeld een grote dip op je saldo? Er zijn verschillende mogelijkheden om op korte termijn een bepaald geldbedrag te lenen en hierdoor tijdelijk uit je problemen te komen. Hieronder zullen een aantal mogelijkheden worden toegelicht. Op korte termijn geld nodig In de eerste plaats kun je natuurlijk altijd bij… Read More »