Snel geld lenen

By | mei 29, 2014

Snel geld lenen, is dit mogelijk? Er zijn genoeg vragen hierover omdat het voor veel mensen onduidelijk is of dit wel tot de mogelijkheden behoort. Er zijn ook genoeg redenen te bedenken waarom mensen dit graag willen. Maar wat is het BKR? En hoe is het dan mogelijk om snel geld te lenen zonder BKR? Dat wordt hieronder uitgelegd.

Hoe kun je snel geld lenen?

Er zijn mogelijkheden om snel geld te lenen zonder BKR. In de eerste plaats moet gezegd worden dat je meestal met een negatieve BKR uitkomst wel een lening kunt afsluiten, maar dat je dan uiteindelijk een hoger bedrag moet gaan betalen. Wil je dit niet, dan kun je bijvoorbeeld altijd aankloppen bij familieleden of vrienden. Hierbij kun je snel geld lenen, maar moet je wel oppassen dat er goede voorwaarden worden gelegd waar iedereen zich aan moet houden. Er moet duidelijkheid zijn over de duur van de lening, het bedrag van de lening en het rentepercentage van de lening. Snel geld lenen kan ook middels een minilening (ook wel bekend als een flitskrediet of minikrediet). Hierbij leen je een bedrag van meestal onder de 1000 euro, met 1000 euro als maximum, en betaal je weinig rente. Een minilening is dus erg fijn als je snel geld wil lenen zonder BKR, maar dan krijg je dus geen hoog bedrag. Wil je snel geld lenen zonder BKR, kun je ook op internet aanbieders zoeken. Dit wordt alleen niet aangeraden, vanwege het hoge aantal oplichters dat in dit circuit rondspeelt.

Het BKR

Het BKR, oftewel het Bureau Krediet Registratie, houdt jouw financiële situatie bij van de afgelopen vijf jaar tot en met nu. Hierin worden leningen bijgehouden, en wordt rekening gehouden met de woon- en gezinssituatie. Hierna kan een advies gegeven worden of het wel verstandig is om een lening af te sluiten. Banken gebruiken het BKR ook. Wil je snel geld lenen, is dit hierom een lastige opgave. Banken checken namelijk je BKR wanneer je een lening wil afsluiten. Dit doen ze als je online een lening afsluit, maar ook als je naar de bank zelf toe gaat. Dit wordt gedaan om de risico’s van de banken zo veel mogelijk te beperken. Wil je snel geld lenen zonder BKR, zijn er gelukkig wel alternatieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *