Category Archives: Handige informatie

Op het gebied van geld lenen zonder inkomen is veel informatie te vinden. Hoe leen ik zonder BKR en kan ik lenen van een particulier? Lees het hier nog eens rustig terug.

Stadsbank van lening

De Stadsbank van lening is een Amsterdamse kredietbank, gemaakt zonder dat het winst wil maken. Het is de oudste kredietverstrekker van heel Amsterdam. De Stadsbank van lening is ook een erg bijzondere bank en loopt dus al heel erg lang, al sinds 1614. Het heeft 6 filialen, 2 winkels en het heeft ook een veilinghuis.… Read More »

Particulier geld lenen

Particulier geld lenen gebeurt steeds meer en steeds vaker. Geld lenen van particulieren wordt populair vanwege de hoge eisen die banken stellen. Maar wat doen banken dan dat mensen overstappen naar particulier geld lenen, en hoe kun je geld lenen van particulieren? Dat wordt in het stuk hieronder toegelicht. Waarom particulier geld lenen? Banken stellen… Read More »

Makkelijk geld lenen

Makkelijk geld lenen is iets wat veel mensen willen. Maar toch stuiten veel mensen op het feit dat het lastiger is dan ze voor ogen hadden. Banken checken bijvoorbeeld je BKR voordat ze een lening met je afsluiten en soms heb je snel een klein beetje geld nodig zonder dat je veel rente wil betalen.… Read More »

Snel geld lenen

Snel geld lenen, is dit mogelijk? Er zijn genoeg vragen hierover omdat het voor veel mensen onduidelijk is of dit wel tot de mogelijkheden behoort. Er zijn ook genoeg redenen te bedenken waarom mensen dit graag willen. Maar wat is het BKR? En hoe is het dan mogelijk om snel geld te lenen zonder BKR?… Read More »

Minilening

Veel mensen vragen zich af wat een minilening nou is. Wat is de duur van zo’n lening, en aan wat voor bedrag moet ik denken? Wat houdt een minilening nou precies in? Hieronder zal het principe minilening uitgelegd worden. Een minilening is eigenlijk precies wat de naam doet vermoeden namelijk. Wat is een minilening? Een… Read More »